Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Így nyerte vissza szülés után alakját a Grace klinika sztárja

default user icon
MME
Tizennégy hónappal a szülés után Katherine Heigl készen állt arra, hogy megmutassa lenge öltözetben a testét. A Grace klinika színésznője 2016 decemberében hozta világra kisfiát Joshua Jr.-t. A terhesség alatt 22 kilót hízott.

Őszintén vall a terhesség alatt felszedett kilókról Katherine Heigl. A gyönyörű színésznő a szülés után nem követte a hollywoodi trendet, és nem sanyargatta a testét az első hónapokban, hanem fokozatosan, kitartó munkával 14 hónap alatt adta le a súlyfelesleget.

- A terhesség alatt majdnem 50 fontot (22 kiló - a szerk.) szedtem fel. Bevallom pánikba estem, hogy hogyan adom majd ezt le. Reméltem, hogy olyan leszek, mint az édesanyám, aki fele ennyit hízott a terhessége alatt, de nem - mesélt őszintén egy korábbi cikkben Katherine Heigl.

A Grace klinika című sorozatban Izzie Stevens-t alakító színésznő a napokban tett közzé egy fotómontázst a közösségi oldalán három képpel, és hosszasan írt arról is, hogy milyen módszerrel nyerte vissza alakját.

"Sok időbe telt, mire igazán formába lendültem ezután. Az első kép egy hónappal a születése után készült. A második egy évre rá, a harmadik most hétvégén. Remélem, látható, milyen kevés különbség van az első és második között, így láthatjátok, milyen lassú volt a fejlődés…" - írta Heigl.

A színésznő leírta azt is, hogy nem volt nyomás alatt, nem kényszerítette senki, hogy visszanyerje szülés előtti alakját. Heigl azt is elárulta bejegyzésében, hogy a Sweat nevű applikációval fogyott le és otthon tornázott és csinálta a feladatokat.

"Nem fogok hazudni, az edzések elég kemények, de a változás, ami már 5 hét után jelentkezett, motivált. Hálás vagyok, hogy egy évem volt megtalálni a hasizmaimat, és a popsimat visszatettem oda, ahova igazából való." - írta a színésznő.

 BOMBA FORMÁBAN VAN SZÜLÉS UTÁN AZ 51 ÉVES JANET JACKSON! >>> 

27 KILÓT HÍZOTT A TERHESSÉG ALATT A SZTÁRANYUKA - ÍGY NÉZ KI MOST >>> 

ÍGY NYERTE VISSZA SZÜLÉS UTÁN BOMBA ALAKJÁT AMAL CLOONEY >>> 

Ezek is érdekelhetnek