Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Így néz ki egy 17 évvel ezelőtt eltett Mekis sajtburger menü – téged meglepett az eredmény?

default user icon
MME
17 év sok idő. A legtöbb élelmiszer ennyi idő alatt lebomlik, vagy legalább megpenészedik, ám ez a 2004-ben vásárolt Mekis sajtburger menü, amit egy amerikai anyuka tett el közel két évtizede, megdöbbentő eredményt produkált, miután a napokban elővette. 

Miután kicsomagolták a burgert, a sült krumplit és a csirkefalatokat, az anyuka is megjegyezte, hogy egyáltalán nincs jó illata, sőt egyenes büdös. Első ránézésre azonban nem úgy néz ki a sajtburger menü, mint ahogy elsőre elképzelnénk 17 év után. Leginkább olyan, mintha kicsit megszikkadt volna az egész, a krumplik pedig teljesen kifehéredtek. A burger egyébként teljesen egyben maradt, penésznek vagy rothadásnak nyomai nem felfedezhetőek fel rajta, ami azért egy picit aggasztó.

Persze az elmúlt közel húsz évben biztosan változott a McDonald's kajáinak receptúrája, ám erre majd a következő egy-két évtized után tudunk biztos választ adni, ha újra elteszünk valamit a gyorsétteremlánc kínálatából. Egyébként az anyuka igen kiterjedő kutatást végzett ezen a területen, hiszen a videón jól látszik, hogy más egyéb gyártók, mint például a Wendy's "finomságaival" is készült. 

 

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss