Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Így néz ki a férfi, aki 32 ezernél is több Big Macet tömött magába

default user icon
MME
A wisconsini Donald Gorske első Big Mac szendvicse akkora nyomot hagyott ízlelőbimbóiban 1972-ben, hogy azonnal elhatározta; minden nap meg fog enni egy ilyen burgert. A fogadalom olyannyira jól sikerült, hogy az elhatározás után 50 évvel már 32 340 szendvicsnél járt, amivel egyébként simán világcsúcstartó.

Minden a 70-es évek elején kezdődött, amikor a most 67 éves Donald Gorske megkapta első autóját. Útja egyből az első McDonalds-hoz vezetett, ahol berendelt három Big Macet. Nem tartott sokáig a kaja, hiszen azonnal, még az autóban végzett mindegyikkel. Ezután volt, hogy napi kilenc burger is lecsúszott ebből a típusból, ám ma már csak napi kettőt eszik meg úgy, hogy az egész hetes Big Mac-ellátmányát egy vásárlással szerzi be. Nyugdíjazása óta így próbál spórol az üzemanyag költségeken.

Gorske az elmúlt években már számtalan orvosi vizsgálaton átesett, de szerencsére kutya baja. A vércukor- és koleszterinszintje alacsony, olyan betegség, ami a koleszterinszinttel hozható összefüggésbe, nem diagnosztizáltak nála.

A Guinness-rekorder burgeres azt állítja, hogy egészségét a rendszeres sétának köszönheti, na meg annak, hogy a Big Mac mellé soha nem eszik sült krumplit, és más gyorséttermekben egyáltalán nem hajlandó enni.

Szokásáról egyébként csak akkor hajlandó lemondani, ha már annyi foga sem lesz, hogy megrágja kedvencét.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek