Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Így nassolj a diétád alatt!

default user icon
MME
Mostantól nem kell lemondanod klasszikus kedvenceidről, ismerd meg egészségesebb, diétabiztos verziójukat! A Crush Bar fehérjeszelet, a BCAA Zero Amino Energy Drink energiaital, a Protein Wafer nápolyi és a Protein Chips hozzáadott cukor nélkül, sok-sok fehérjével készülnek. Ettől lesznek többek, mint hagyományos társaik!

Crush Bar

Több mint édesség

Meglátni és megkívánni: ilyenek a legizgalmasabb édességek. Nem akarsz lemondani róluk a diétád kedvéért? Nem is kell! Ismerj meg egy igazi, prémium fehérjeszeletet, a Crush-t, és halmozd szabadon az élvezeteket! Hagyd, hogy elcsábítson a sűrű csokibevonat, az alatta megbúvó roppanós rétegek, olvadj el a masszív külső rejtette krémesen lágy belsőtől! A Crush egy igazi, nagy találkozás története: ízek, textúrák ütköznek, simulnak össze olyan finoman, hogy észre sem veszed, hogy nem a csalónasid eszed.   

BCAA Zero Amino Energy Drink

Több mint energiaital

Hosszú út áll még előtted, de úgy érzed, már nem bírja a motor? Talán csak egy kis üzemanyag kell, ami beindít és mozgásban tart. Testedzéshez, agytornához vagy akár egy pörgős nap után átbulizott éjszakához is jól jöhet a BCAA Zero Amino Energy Drink. Tudatos és szuper választás, hiszen tartósítószer és cukor nélkül ad lendületet. Minden cseppjét teljesítményre tuningoltuk: a hagyományos energiaitalok jól ismert összetevői - a koffein, a taurin, illetve a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez hozzájáruló niacin, B5- és B6-vitaminok - mellett különleges extraként BCAA-t is adtunk hozzá. Így amellett, hogy felpezsdít, ha lemerülnél, izmaidat is ellátja esszenciális aminosavakkal. Idd ki mind, adj bele mindent!

Protein Wafer

Több mint nápolyi

Vannak örök klasszikusok, amelyeket nem lehet megunni. Ilyen a nápolyi is. A te gyerekkorodat is végigkísérték a lágy krémmel rétegezett ropogós ostyaszeletek? A diétád miatt most mégis lemondanál róluk, mert félsz a szobamérleged ítéletétől? Ne tedd! Itt az alakbarát alternatíva, sőt, több is annál! A Protein Wafer pillekönnyű ostyalapjai közötti, fehérjében gazdag töltelék nemcsak finom, hasznos is. Tej- és borsófehérjét, illetve hidrolizált fehérjét is tartalmazó, összetett formulája révén napi fehérjebeviteled szuper kiegészítője lehet. Mindez egy ellenállhatatlan ropogtatnivaló élményébe bújtatva. Nassolj szabadon, édesítsd meg a pillanatot! 

Protein Chips

Több mint chips

Finomabb vele a sör, élvezetesebb a meccs, a buli, a mozi, és nem lehet abbahagyni. A chips, ahogyan eddig ismerted: amíg a zacskó csörögve kiürül, derekadon az úszógumi kerekedik és oda a strandfazon. Mostanáig. Ismerd meg a fürdőnadrág-kompatibilis és bikinibarát kiadást! A Protein Chips éppoly fűszeresen sós, légiesen könnyű és ropogós, amilyennek a chipseket mindig is szeretted. Ám a maximális élvezet üres kalóriák helyett hasznos tápanyagokkal párosul benne. Alapját burgonya helyett a reformétrendekben rendkívül népszerű rizsliszt adja. Emellett fehérjében igen gazdag: a benne lévő, gyorsan felszívódó tejsavófehérje-izolátum révén napi fehérjebeviteled szuper kiegészítője lehet. Nassolj szabadon, fűszerezd meg a pillanatot! 

5 SZUPEREGÉSZSÉGES HÁZI NASS, AMI NEM HÍZLAL!>>> 

AMI MÉG BELEFÉR A DIÉTÁDBA: EGÉSZSÉGES NASSOLNIVALÓK FOGYNI VÁGYÓKNAK>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss