Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Így köszönte meg az anyuka, amiért vigyázott lányára a kávézó alkalmazottja

default user icon
MME
Igazán szívmelengető történetet osztott meg egy texasi anyuka közösségi oldalán, aminek főszereplője a lánya, és egy helyi Starbucks dolgozó volt. A bejegyzés pillanatok alatt letarolta az internetet, ugyanis rövid időn belül 50 ezernél is több megosztást kapott a hálálkodó poszt.

Brandy Selim Roberson elmesélte, hogy 18 éves lánya az esti órákban tért be a Starbucksba egy kávéra. Ám a semmiből hirtelen megjelent egy idegen férfi, aki nem volt rest a fiatal mellé ülni, majd beszélgetésbe elegyedni vele. A jelenetet kiszúrta a kávézó egyik baristája, aki azonnal meg akart bizonyosodni arról, hogy a lány biztonságban van, ugyanis szemmel látható volt, hogy a kezdeményezés egyoldalú. Ezért küldött neki egy forró csokit, a pohárra pedig a következőket írta:

„Minden rendben? Közbe avatkozzunk? Ha igen, akkor vedd le a poharad tetejét”

A lány az üzenetet elolvasva csendben jelezte, hogy szerencsére nem érzi magát veszélyben, úgy érzi, hogy ura a helyzetnek, ám az aggódó dolgozó mindezek ellenére sem veszítette vigyázó szemei elől a fiatalt. Az anyuka miután tudomást szerzett a történtekről, nem győzött hálálkodni a Facebookon, és nagyon örült, hogy vannak még emberek, akik odafigyelnek a másikra.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek