Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mindmegette húsiskola - Disznótoros különkiadás: Így lesz roppanós a sütnivaló kolbász

Egy disznóvágást vendégként végignézve leginkább bulinak tűnik, mintsem kemény munkának. Köszönhető mindez a jó böllérnek és csapatának, akik míg a vendégsereg szórakozik, addig az irgalmatlanul kemény meló nagy részét el is végzik. Nem hiába, ahol azért vágnak disznót, hogy a füstölőt és a hűtőszekrényt feltöltse a család, ott nincs helye a tétlen kéznek. Mészáros Balázs a Mindmegette Húsiskolájának különkiadásában most ebbe a világba nyújt betekintést receptek és más praktikák formájában.

A munka természetesen attól is függ, hogy mennyire tapasztalt emberek dolgoznak a disznón, és azokon is, akik a szakemberek kezei alá dolgoznak. A Mindmegette Húsiskola különkiadásában Mészáros Balázs bemutatja a malac részeit, és egy istenien finom sütnivaló kolbászt is elkészít. Mindez persze csak a jéghegy csúcsa, hiszen ezzel még nincs vége a disznóságoknak! Lesz itt abált szalonna, májas hurka, sőt a hamisítatlan disznótoros világát is elétek tárja a séf a következő részekben. Ne maradjatok le, csatlakozzatok ti is a Mindmegette Húsiskolájához!

A sütnivaló kolbász pontos receptjét itt találod >>>

 

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss