Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Így lehetsz te is sikeres food stylist

default user icon
MME
Ha mindig is érdekelt a food stylist mint szakma, ráadásul többször elgondolkoztál már azon, hogy te is kitanulnád az ételek dizájnolásának csínját-bínját, vagy csak simán foglalkoztat, hogyan válhat valaki ennek a csodálatos hivatásnak a rabjává, akkor a következő riportvideónk neked szól. László Ági food stylist a szakmai és privát életének meghatározó állomásairól beszél a BOOOK Kitchenben, kooperációban az idén tizenöt éves Imagine Budapesttel.

Az ételfotózás ma már legalább annyira komoly szakmának számít, mint a divat- vagy reklámfotózás. Megtalálhatóak óriásplakátokon, étlapokon, de a Pinteresten vagy az Instagramon is egyre nagyobb teret hódítanak a gusztusosan komponált fogások. Ám ahhoz, hogy a végeredmény tényleg ütős legyen, nem elég csak egyszerűen lefotózni, hanem azt még étvágygerjesztőbbé, szebbé, kívánatosabbá és fotóképesebbé kell tenni. Nos, itt jön képbe László Ági food stylist, aki számtalan magazinnak dolgozik jelenleg is, de számos szakácskönyv mögött az ő esztétikai érzéke és az ebből született összhatás áll.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss