Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Nagyon édes! Így kuncog Gordon Ramsay négyéves kisfia a palacsintára várva

default user icon
MME
A heves vérmérsékletéről ismert angol sztárséf gyermekei is otthonosan mozognak a konyhában. Gordon Ramsay legfiatalabb lánya nemrég palacsintát sütött, méghozzá öccsének.

Az ötgyermekes édesapa hagyja, hogy csemetéi is érvényesüljenek odahaza. Nemrég legkisebb lánya, a 21 éves Tilly, azaz Matilda Ramsay vette birtokba a konyhát, és palacsintát készített kistestvérének, a négyéves Oscarnak. A húg megpróbálta az édességet a levegőbe feldobva megfordítani, ám nem járt teljes sikerrel. Tilly ugyan elkapta a palacsintát, de az összegyűrödve pottyant vissza a serpenyőbe.

A mutatvány azonban így is lenyűgözte Oscart, aki kuncogva nézte nővére mozdulatait. A kisfiú saját Instagram-oldalán (melyet a nővérei működtetnek) tette közzé a cuki videót, méghozzá azzal a felirattal, hogy „Ki hagyta, hogy Tilly reggelit készítsen nekem?"

A posztot Gordon Ramsay sem hagyta szó nélkül, és röviden csak annyit reagált, hogy annak a palacsintának, amit ő csinál, jobb az íze. A tőle megszokott csípős megjegyzést egy piros szívvel tompította a kommentjében.

Borítókép: Shutterstock

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss