Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Így készülnek a sztárszakácsok Instagram fotói

default user icon
MME
A közösségi médiának hála ma már bárki megmutathatja a nagyvilágnak, mit alkotott a konyhában - háziasszonyok és Michelin-csillagos séfek egyaránt. De hogy mi a leggusztább ételfotók titka? A következő sztárszakácsok Instái segítségével kiderítettük!

Jamie Oliver - 6,8 millió követő

Jamie ételfotói szinte tökéletesek. Színesek, rendezettek, így képei láttán rögtön összefolyik a nyál a szánkban. De azért sokszor próbálja „elérhetőbbé” varázsolni a képeit azáltal, hogy a tányéron hagyja az evőeszközöket vagy épp úgy posztolja ki az ételt, mintha abból már fogyasztott volna egy keveset. Ettől pedig csak még gusztább a végeredmény!

Gordon Ramsay - 5,3 millió követő

Gordon tökéletesen promózza saját éttermeit az Instagramjával, ugyanis általában az ott készült fogásokról posztol guszta fotókat. Mindig ügyel az adott szezonra, és igyekszik annak megfelelő ételekről képeket feltölteni. Most például már a karácsony a fő téma az Instáján...

Nigella Lawson - 1,4 millió követő

Nigella nem a tökéletességre törekszik, és arra, hogy a fogások mindig színesek és rendezettek legyenek, hanem arra, hogy az ételeket úgy fotózza meg, ahogy valóban kinéznek. Például rengeteg barna ételről tölt fel képet, amit sok séf nem tesz, hiszen az nem mutat olyan jól a fotókon - Nigella szerint viszont pont azok a legfinomabbak.

David Chang - 1,1 millió követő

Bár a legtöbb sztárszakács csak a saját receptjeit posztolja az Instagramra, David Chang, a Momofuku étteremlánc tulajdonosa más vendéglőkben rendelt fogásokról és boltban vásárolt finomságokról is tölt fel fotókat. Ráadásul ételvideót is imádják a követők, amiken az adott finomságot lassan kevergetve mutatja be. Ennek a levesnek például ki tudna ellenállni?

GORDON RAMSAY MEGFŐZI ÉS MEGESZI A CSIGÁKAT A KERTJÉBŐL>>>  

JAMIE OLIVER ELÁRULTA, MI A CSALÁDJA KEDVENC ÉTELE>>> 

EZ NIGELLA LAWSON FANTASZTIKUS FOGYÁSÁNAK TITKA - 4 MEGLEPŐ TIPP!>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss