Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Így készül az eredeti szaftos sváb pecsenye - videó!

default user icon
MME
A svábok elsősorban olyan nyersanyagokat használtak, amelyeket ők maguk termeltek meg, saját kertjükből gyűjtötték be a népszerű alapanyagokat: a káposztát és a burgonyát. A konyhában a legfőbb szabály a takarékosság és egyszerűség volt, azonban így is remek ízekkel örvendeztetnek meg bennünket. Ennek jegyében készítették disznóvágáskor a szaftos-fokhagymás sült húsukat, a sváb pecsenyét is. Mutatjuk, hogyan!

A sváb pecsenye készítésekor a tarját paradicsompürével pácoljuk, majd mustárba és lisztbe forgatjuk. A hagymás kifliburgonyával kiváló párost alkot! A Yellow Bistro & Bar-ban sváb heteket tartottak, ami ugyan véget ért, ám a nagy sikerre való tekintettel Tóth Zoltán megmutatja, hogyan tudjátok otthon is elkészíteni ezeket a fogásokat. 

Így készül:

 


Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss