Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Így készül a harcsatepertő

MME MME
30 perc
egyszerű
átlagos
2 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A harcsafilét kockákra vágjuk. Egy serpenyőben 2 evőkanál olajat hevítünk.
  2. Egy tálba öntjük a kukoricalisztet, a sót, a pirospaprikát és a borsot. Összekeverjük, majd a harcsadarabokat átforgatjuk benne.
  3. A harcsákon nem lehet vastag a liszt, ezért mielőtt a forró serpenyőbe tennénk, alaposan le kell rázni a maradék lisztet a halakról.
  4. 3-4 adagban sütjük ki a harcsatepertőket, úgy, hogy a hal zsírja is kisüljön. Ha aranybarna és ropogós, akkor kivesszük, egy törlőkendővel kibélelt tányérra tesszük.

Afrikai harcsa kirántva - recept

Káposztával rakott harcsa - recept

Ezek is érdekelhetnek

Friss