Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Így készítheted el Meghan hercegné kedvenc reggelijét

Meghan Markle kedvence egyszerre ínycsiklandó, egészséges és az Instagramon is nagyon népszerű. Ráadásul a nyári hőségben garantáltan felfrissít!

Nem titok, hogy Harry herceg felesége, Meghan Markle nagyon odafigyel az alakjára, így a rendszeres sportolás mellett az egészséges táplálkozásra is nagy hangsúlyt fordít. A hercegné egy népszerű életmód blognak, az Eye Swoonnak elárulta, milyen fitt reggelivel szokta indítani a napját: „Acai bogyó tállal, egy tisztító shake-kel, vagy valami zöld lével.” Ha pedig nincs ideje elkészíteni a tálat, vagy éppen egy szállodában van, akkor biztos, hogy buggyantott tojást és avokádós pirítóst rendel.

Mi az az acai bogyó?

Az acai bogyó egy édes, sötétlila színű csonthéjas gyümölcs, amit igazi szuperélelmiszerként tartanak számon. Az íze kellemesen édes, cukortartalma mégis nagyon alacsony. Sok-sok aminosavat, fehérjét, ásványi anyagot és vitamint tartalmaz, valamint tele van növényi rostokkal, amik segítenek az anyagcsere helyreállításában. Emellett antioxidáns tartalma miatt csökkenti a daganatos betegségek kialakulásának kockázatát is. Nem csoda, hogy Meghan ennyire imádja! A gyümölcsöket egyébként online fagyasztott állapotban is beszerezheted, de por formájában is elérhető, amit bármilyen gyümölcssalátához vagy sütihez bátran hozzáadhatsz!

Hogy készül Meghan kedvenc reggelije?

- Mixelj össze egy zacskó fagyasztott acai bogyót 1/3 csésze mandulás tejjel, 1/2 banánnal és egy maréknyi fagyasztott bogyós gyümölccsel!

- A keveréknek elég sűrűnek kell lennie, szóval a mandulatejet lassan adagold hozzá!

- A tetejét szórd meg kókuszreszelékkel, friss bogyós gyümölcsökkel, banánkarikákkal, majd öntsd le egy kevés mézzel és már eheted is a hercegné kedvencét!  

ÍME MEGHAN MARKLE 9 KEDVENC ÉTELE >>> 

EZEKET AZ ÉTELEKET TILOS MEGENNIE MEGHAN HERCEGNÉNEK >>> 

MEGHAN MARKLE DIÉTÁRA FOGTA HARRY HERCEGET >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss