Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Így kávéznak a magyarok

default user icon
MME
Te is azok közé tartozol, akiknek már a reggeli ébredéskor szüksége van egy jó erős feketére? Magyarországon 2017-ben a kávéfogyasztók 41 %-a kezdte így a napját.

Nincs is annál jobb, amikor kora reggel a konyhát belengi a kávé zamatos illata. Az OMNIA 50 éve tagja már a magyar háztartásoknak, irodáknak, kávézóknak. 1968 mondhatni mérföldkő volt a magyar kávézás történetében, ekkor került piacra az OMNIA, amely alapjaiban változtatta meg a hazai kávéfogyasztási szokásokat. A csemege jellegű élelmiszerboltok kávédarálók fülsiketítő zajától lett hangos. Ma már eltűntek a boltokból a kávédarálók, és megjelentek a polcokon az őrölt változatok, a kávé fogyasztók száma pedig egyre nő.

2017-ben a háztartások mintegy 91%-a már rendszeresen vásárolt és fogyasztott kávét, a vásárlók 41%-a pedig rögvest ébredés után, a reggeli órákban szokta meginni az első erős feketéjét, s a megkérdezettek 46%-a még mindig a kotyogós kávéfőzőre esküszik.

Az elegáns, ezüst csomagolású kávé fogyasztói ismertsége a mai napig az elsők között van. A márka erős fogyasztói bázissal rendelkezik, de az a cél, hogy a  kávé telt, karakteres, klasszikus ízét és kellemes aromáját megszerettessék a fiatalabb korosztállyal is.

ÍGY FŐZZ TÖKÉLETES KÁVÉT KOTYOGÓBAN! >>> 

A KOR NEMESÍT! 3 INDOK, HOGY AZ ÉRLELT KÁVÉT MEGKÓSTOLD! >>> 

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss