Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Így hozta magát formába Shakira és Jennifer Lopez a Super Bowlra

default user icon
MME
Emberek milliói nézték tátott szájjal Shakira és J. Lo produkcióját a Super Bowl félidejében. A két énekesnő ugyanis nem csak a különleges előadással nyűgőzte le a közönséget, hanem azzal is, hogy milyen bombaformában vannak mindketten. Személyi edzőik most elárulták, milyen diétával készültek a show-ra!

Az amerikai Super Bowl félidejében évtizedek óta hagyomány, hogy a mérkőzés félidejében a legmenőbb sztárok gigashow-val szórakoztatják a közel 100 milliós nézőközönséget. „Színpadra” lépett már többek között Beyoncé, Madonna és Lady Gaga is, idén pedig Shakira és Jennifer Lopez kápráztatta el a rajongókat. De nem csak az énekhangjukkal ejtettek minket ámulatba, hanem azzal is, hogy mennyire jól néznek ki. Szerintünk 20 évet mindketten simán letagadhatnának!

JENNIFER LOPEZ DIÉTÁJA

J. Lo vőlegénye, Alex Rodriguez elárulta, hogy menyasszonya már szeptember óta készül a show-ra. A felkészülését pedig a sztáredző, David Kirsch segítette. „Jennifer számára nincs lehetetlen, ő kőkemény” - mesélte Kirsch a Post Magazine-nak. „Nagyon koncentrált és nagyon fegyelmezett. Ötvenesen szebb izomtónusai vannak, mint néhány 25 éves ügyefelemnek.”

Étrendjében most nem alkalmazott semmilyen drasztikus változtatást - mint tavaly a cukormentes kihívást - csupán próbált a lehető „legtisztábban” étkezni. „Arra koncentrált, hogy folyton hidratáljon, és sovány fehérjét keverjen a zöldségekkel.”

SHAKIRA DIÉTÁJA

Anna Kaiser - aki többek között Sarah Jessica Parkerrel is dolgozott együtt - nagyjából 10 éve edz Shakirával. A Shape magazinnak elárulta, a showra való felkészülés fontos része volt a heti 4-5 tánc alapú kardió edzés. Emellett persze szigorú étrendet is követett: a nap folyamán igyekezett többször kis adagokat enni, hogy ne csökkenjen az energiaszintje, továbbá nem fogyasztott cukrot és tejtermékeket sem.

„A reggelije tojás vagy avokádó volt olívaolajjal, paradicsommal, tengeri sóval, mellé pedig turmixot ivott bogyós gyümölcsökkel, növényi fehérjével, esetleg zöld leveles zöldségekkel ” - magyarázta Kaiser az E! News-nak. „Aztán ebédre halat és friss zöldségeket vagy színes salátát fogyasztott. Bár a délutánjai nagyon zsúfoltak, mindig készítettünk valamilyen levest. Vacsorára pedig szintén halat és zöldségeket fogyasztott. Általában hideg ételt evett ebédre és meleget vacsorára." 

KIDERÜLT! EZ AZ A NASI, AMIT JENNIFER LOPEZ ESZIK LEFEKVÉS ELŐTT>>>

ÍGY FOGY JENNIFER ANISTON ÉS SHAKIRA: ÍME A SZTÁROK DIÉTATRÜKKJEI>>> 
EZÉRT NÉZ KI 53 ÉVESEN IS 25-NEK JENNIFER LOPEZ>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss