Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

13 recept ha kaptál egy kiló birsalmát, és nem tudod, mihez kezdj vele!

default user icon
MME
Az ősz sztárja, a birs, elősorban kőkemény húsa miatt a nyersen kevésbé fogyasztható gyümölcsök közé tartozik - ám (be)főzve, sütve, köretnek, sőt, szósznak is csodálatos, nem is beszélve arról, hogy a milyen finom desszertek készíthetőek belőle. Nézzük, mi mindent készíthetsz belőle, ha a vidéki rokonok meglepnek egy-két kilóval belőle!

BIRSALMASAJT (TARTÓSÍTÓSZER MENTESEN) >>>

BIRSALMAKOMPÓT TARTÓSÍTÓSZER MENTESEN >>>

BIRSALMÁS-TEJSZÍNES CSIRKERAGU >>> 

BIRSALMÁS GARNÉLANYÁRSAK >>> 

BIRSALMÁVAL ÉS DIÓVAL TÖLTÖTT SERTÉSBORDA >>> 

MÁKOS MÁGLYARAKÁS BIRSALMÁVAL >>> 

NAGYSZERŰ ŐSZI FINOMSÁG - BIRSALMATORTA >>> 

KÓKUSZTEJES RIZS BIRSKÖRTÉVEL >>> 

BIRSALMAHAB PIRÍTOTT DIÓVAL ÉS KEKSZMORZSÁVAL >>> 

BIRSALMÁS RÉTES DIÓVAL ÉS MÁKKAL >>> 

BIRSALMÁS CRUMBLE >>> 

BIRSALMÁS-TÚRÓS TÉSZTAFELFÚJT >>> 

 BIRSALMASZÓSZ SÜLT HÚSOKHOZ >>> 

 

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss