Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Így fogyott le Britney Spears - elárulta, mi a titka!

default user icon
MME
A 37 éves énekesnő az Instagramján osztotta meg követőivel, milyen keményen dolgozik azért, hogy tökéletes legyen a bikinialakja. Sőt, azt is elárulta, mivel teszi élvezhetőbbé az edzéseket!

„Nagyon keményen dolgozom azon, hogy lefogyjak... ” - írja Britney Spears a legfrissebb Instagram-posztja alatt, amiben megmutatja rajongóinak, általában milyen gyakorlatokat végez az edzése során. A videóból kiderül, hogy gyakorlatilag az egész testét átmozgatja - súlyzózik, guggolásokat és hasizom gyakorlatokat is végez.

A rendszeres mozgásnak pedig már meg is lett az eredménye - az énekesnő 1,5 kg-ot fogyott, ami számára hatalmas eredménynek számít. „Az edzéseim kulcsa az ismétlés. De mivel ez unalmas, van egy füzetem, amiben összeállítottam a kedvenc gyakorlataimat” - írja a posztjában.

Majd azt is elárulja a követőinek, hogy mivel teszi még élvezetesebbé a mozgást: „Általában fülhallgatót viselek, így a zene teljesen eltereli a gondolataimat.”A sorait végül azzal zárja, hogy bár tudja, a teste még nem tökéletes, nagyon keményen dolgozik azért, hogy az legyen. 

ÍGY NYERTE VISSZA BOMBA ALAKJÁT A SZÜLÉS UTÁN EVA LONGORIA>>> 

EZZEL AZ ÉTRENDDEL FOGYOTT 15 KILÓT CHRISTINA AGUILERA>>> 

EZZEL AZ ÉTRENDDEL FOGYOTT 40 KILÓT MARIAH CAREY>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss