Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Így fogyott le Beyoncé az ikrei születése után

default user icon
MME
Az ikrek születése után Beyoncé úgy érezte, teljes életmódváltásra van szüksége ahhoz, hogy visszanyerhesse a terhessége előtti súlyát. Nagyon szigorú diétát követett és rendszeresen sportolt, a kemény munka pedig hamar meghozta a gyümölcsét: a szülés után néhány hónappal már nyoma sem volt a plusz kilóknak. Most elárulta, mi a titka!

Beyoncé a Netflix új dokumentumfilmjében, a Homecomingban árulta el, hogy rendkívül nehéz terhessége volt. „Voltak napok, mikor azt gondoltam, már sosem leszek ugyanaz, aki voltam. Sosem lehetek ugyanolyan fizikailag.” Azonban hála a kitartásának, erre gyorsan rácáfolt. Bár a terhessége alatt közel 100 kilót nyomott, alig pár hónappal a szülés után már nyoma sem volt a plusz kilóknak.

De a 2018-as Coachella fesztiválon - azaz kevesebb, mint egy évvel a szülés után - valósággal sokkolta a rajongókat, hogy milyen bombaformában van az énekesnő. És hogy ezt minek köszönheti? A kőkemény diétájának! Beyoncé ugyanis nem csak vegán életmódra váltott, de a cukrot, a szénhidrátot és az alkoholt is teljesen elhagyta.

Sőt, nem csak az étrendjét cserélte le, hanem sportolni is elkezdett. Hetente többször járt kardióedzésekre és olykor súlyzozott is. „Kezdetben rengetegszer volt durva izomlázam. A testem és az elmém nem volt összhangban - az elmém nem volt ott. Az elmém a gyerekeimmel akart lenni.” Nagyon nehéz volt számára megteremteni az egyensúlyt az anyaság és az edzések között. 

Kitartásának és elkötelezettségének hála azonban mostanra jobb formában van, mint eddig bármikor. „Nagyon jól érzem magam, mert keményen dolgoztam és sok mindent feláldoztam ezért. Számomra ez hatalmas teljesítmény. Hurrá!”

GYÖNYÖRŰEK, EGÉSZSÉGESEK ÉS VEGÁK - 7 SZEXI SZTÁR AKI NEM ESZIK HÚST>>> 

EZÉRT NÉZ KI ILYEN JÓL KATALIN HERCEGNÉ EGY HÓNAPPAL A SZÜLÉS UTÁN>>> 

ÍGY NYERTE VISSZA SZÜLÉS UTÁN BOMBA ALAKJÁT AMAL CLOONEY>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss