Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Így fogyott le 12 kilót Jamie Oliver

default user icon
MME
Jamie Oliver az utóbbi években nem figyelt annyira az egészségére, aminek meg is lett az eredménye. A sztárséf ha nem is látványosan, de kezdett meghízni. A brit sztár észbe kapott és változtatott az életmódján, étrendjén, aminek következtében 12 kilótól szabadult meg.

A rohanó életmód, a rendszertelen étkezés nyomott hagy az emberen. Jamie Oliver is 40 éves kora után vette észre, hogy a kilók már könnyebben feljönnek az emberre és ha nem változtat, akkor annak nem lesz jó vége. Az ötgyerekes családapa sokkal tudatosabban étkezik, amióta betöltötte a negyedik x-et. Már csak azért is, mert mint mondta nem szeretne a negyvenes éveiben szívbetegségben elhunyni. Szeretné látni, ahogy felnőnek a gyerekei. 

- Nagyon gyorsan lefogytam 12 kilót és nem azért, mert nem eszem. Változtattam az étrendemen, a húst zöldségekre cseréltem, többet alszom és többet is mozgok, mint korábban - idézte Jamie Olivert az express.co.uk, aki nagyon sok algát eszik.

Az algát sok diétázó használja, mert kevés kalória van benne, viszont magas a rosttartalma és beindítja a fogyást.

- Ez a legtáplálóbb zöldség a világon - mondta.

 A sztárséf új szakácskönyvével - amelyben húsmentes ételeket készít - arra próbálja ösztönözni az embereket, hogy több növényi eredetű ételt fogyasztanak, mert úgy gondolja, hogy ez jó hatással van az egészségre.

Jamie Oliverre nagy hatással volt az is, hogy néhány éve a világ több olyan részére is elutazott, ahol magas az átlagéletkor és tanulmányozta az ottani emberek életmódját, étrendjét.

Az ötgyermekes édesapa nem titkolja az sem, hogy a fogyásában szerepet játszott az is, hogy kevesebb alkoholt fogyaszt.

- Egy átlagos brit ember szokott inni. Én nem mondom meg senkinek sem, hogy mit csináljon, mindenesetre én csak hétvégén iszom alkoholt - nyilatkozta Jamie Oliver.

7 EGYSZERŰ ÉTELSPÓROLÓS TIPP JAMIE OLIVERTŐL! >>>

"RETTENETESEN SAJNÁLOM" - JAMIE OLIVER HIVATALOSAN CSŐDÖT JELENTETT >>>


Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss