Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Így fogy J. Lo és Cameron Diaz - diétatippek Hollywoodból

default user icon
MME
A sztárok is csak emberek, és az igazán szép alakért nekik is meg kell dolgozniuk! Nézzük, hogy érik el a legjobb formájukat!
Jennifer Lopez

Az énekesnő formás alakjának titka, hogy csak minimális mennyiségű szénhidrátot fogyaszt, és odafigyel a bevitt kalóriákra. Ám az igazi trükk nála a sport: pár éve még a bokszra esküdött, ma viszont a jóga az, aminek a csodás odomait köszönheti.

J.Lo tippje: Ha fogyni akarsz, ne igyál alkoholt!

Pamela Anderson

A vegetáriánus sztár elsősorben salátákat, gyümölcsöket és teljes kiőrlésű tésztaféléket fogyaszt, izmos alakját pedig a futásnak és a Tae-bónak köszönheti.

Pamela tippje: Ha nassolni vágysz, ropogtass el pár szem olajos magot!

Cameron Diaz

A színésznő hetente ötször edz, így az étrendje - főleg a reggelije - igen tartalmas. "Hetente ötször legalább egy órát sportolok, ami általában 30 perc elliptikus tréneren való edzést és 30 perc pilatest jelent.

Cameron tippje: A sós vagy édes nasik helyett válassz rágót, és igyál rengeteg vizet. "Utóbbi a problémás bőrömön is sokat segített."

Penélope Cruz

Az Oscar-díjas spanyol sztár vegetáriánus, és a mediterrán diétára esküszik: sok gyümölcs, zöldség, és zsiradékként olívaolaj. A színésznő nem szereti a monoton edzéseket, legszívesebben táncol és jógázik.

Penélope tippje: Kerüld a cukros ételeket, és este 6 után már ne egyél!

EGYRE HÍZOL, AHOGY IDŐSÖDSZ? KÖNNYEN TEHETSZ ELLENE! >>> 
6 APRÓ TRÜKK, HOGY GYORSAN LAPOS LEGYEN A HASAD >>> 
ÍGY FOGY JENNIFER ANISTON ÉS SHAKIRA: ÍME A SZTÁROK DIÉTATRÜKKJEI >>> 
DIÉTAHOROSZKÓP! FOGYÓKÚRÁS TIPPEK MINDEN CSILLAGJEGYNEK >>> 

Ezek is érdekelhetnek