Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Igazi sztárséfek testközelben

Rengeteg jó szakácsot találunk világszerte, de közülük kevesen írnak világhíres szakácskönyveket, rendelkeznek saját éttermekkel vagy népszerű tévéműsorral. Itt és most 4 igazán nagy séffel találkozhatunk.

A nemzetközi gasztronómia európai képviselőit hozza el Magyarországra a Chefparade Főzőiskola. Idén tavasszal és ősszel négy hétvégén át sztárséfek mutatják be saját konyhaművészetükön keresztül a legújabb gasztronómiai trendeket.

Nem csak a szakma képviselői, de minden érdeklődő részt vehet a 2-2 napos interaktív főzőbemutatókon, ahol a nemzetközileg elismert séfek és gasztronómiai írók megosztják tudásukat és bemutatják legfrissebb szakácskönyveiket.

A meghívott világhírű nevek: Peter Gordon, Gary Rhodes, Fergus Henderson és Fran Warde. És hogy kik is ők?

Április 27-én első meghívottként Fran Warde séf és gasztronómiai szakíró lesz a Chefparade vendége. Biztosak vagyunk, hogy mindenki ismeri őt, aki szereti Joanne Harris (Csokoládé, Szederbor) könyveit. A Francia konyha és A Francia piac című bestseller szakácskönyvek társszerzője!

Május 18-19-én, a második alkalommal a meghívott előadó Peter Gordon, a “fúziós konyha” atyja lesz, aki számos étterem tulajdonosa Londonban és hazájában, Új-Zélandon. Hét saját szakácskönyv szerzője és számtalan kiadvány társszerzője.

Ősszel Fergus Henderson, a brit konyha újjáélesztéséről híres angol séf és Gary Rhodes, a brit konyha nagykövete, számos Michelin csillagos étterem szakmai vezetője és a népszerű MasterChef tévésorozatok állandó zsűritagja lesznek a Chefparade vendégei.

A kóstoló vacsorával egybekötött bemutatók publikusak, de előzetes regisztrációhoz és jegyvásárláshoz kötöttek. A résztvételi díj tartalmazza az előadók dedikált, eredeti angol nyelvű szakácskönyvének egy-egy példányát. A bemutatók angol nyelven zajlanak.

További info és jelentkezés >>> 

A Facebookon is követhető minden újdonság az eseménnyel kapcsolatban >>>

Ezek is érdekelhetnek