Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ehető adventi koszorú, ahogyan Szabi a pék készíti

default user icon
MME
Itt az idő, a héten el kell készíteni az adventi koszorúkat. Szabi a pék most egy ehető változatot mutat nekünk, amely nemcsak gyönyörű, de isteni finom is, íme a szicíliai buccellato receptje.

Pirított magvak és asztal gyümölcsök, marcipán és pisztácia díszíti és ízesíti ezt a rendhagyó adventi koszorút, a buccellatót, melyet Szabadfi Szabolcs, vagyis Szabi a pék, az Ide süss zsűritagja készített el nekünk a belvárosi éttermében. Bár munka van vele bőven, ez kiválthat bármilyen karácsonyi tortát az ünnepi asztalnál!

A buccellato egy hagyományos szicíliai, kör alakú sütemény, amely fügét és diót tartalmaz. Ez egy gyűrű alakú édes kenyér, amelyet kandírozott gyümölcshéjjal ízesítenek, és Szicíliában hagyományosan karácsonykor sütik

Szabi most egy ehető adventi koszorút készített belőle cannoli gyertyákkal és karamell-lánggal, érdemes kipróbálni!

 A VIDEÓHOZ TARTOZÓ PONTOS RECEPTET ITT TALÁLOD! 

Ezek is érdekelhetnek

Friss