Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Igazán szívmelengető lett a Coca-Cola Magyarországon forgatott új reklámfilmje

default user icon
MME
A Coca-Cola kampány fő mondanivalója, hogy az igazi karácsonyi varázslat abban rejlik, ha nyitunk egymás felé.

A The Coca-Cola Company Magyarországon, az etyeki Korda Stúdióban forgatta új, globális reklámfilmjét.. A film rendezője Sam Brown, aki olyan világmárkáknak dolgozott korábban, mint az Apple, az Adidas, az Audi, a BBC, a Guinness, a Honda, a Land Rover, a Lexus, a Lloyds Bank vagy a Virgin, és elnyerte többek közt a British Arrows, a Cannes Festival, a LIA, vagy a Creative Circle aranydíjait is. A hazai helyszín mellett más magyar vonatkozása is van a vállalat reklámfilmjének. A kreatív- és gyártási folyamatot az ötlettől a gyártáson át egészen az utómunkáig magyar reklámszakember, Hidvégi Tom irányította a Coca-Cola latin-amerikai kreatív stratégiai vezetőjeként.

A reklámfilm főszereplője egy kisfiú, aki édesanyjával új lakásba költözik, ahol hamar ráeszmél, hogy baj van. A nappaliban nincs kandalló. És ha nincs kandalló, kémény sincs, már pedig ha nincs kémény, nincs Mikulás, és ha nincs Mikulás, akkor ajándék sincs. A leleményes főhős ekkor megpillant egy kupac üres papírdobozt és fantasztikus ötlete támad: ezekből a dobozokból fogja megépíteni a Mikulás számára a saját kéményét! A film végére elkészül a mű és lehull a lepel a lakókkal közösen épített alkotásról.

Az új reklámfilm a világ több mint 90 országában látható, Magyarországon pedig november 15-től találkozhatnak vele a fogyasztók. A Coca-Cola idei évzáró kampánya amellett, hogy a közösen eltöltött időre és annak varázslatos hangulatát tartja szem előtt, nem felejtkezik el azokról sem, akiknek kevesebb lehetősége van az ünneplésre. Idén immár hagyományosan a Magyar Vöröskereszttel együttműködve az adományozásra is felhívja a figyelmet és hozzájárul ahhoz, hogy minél több emberhez juthasson el a karácsony varázsa.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss