Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Idén sem lesz olcsó! Ennyibe kerül az ország tortája

default user icon
MME
Az idei Magyarország Tortája versenyen Fodor Sándor, a budapesti Habcsók Cukrászda cukrászának kreációja, a Napraforgó névre keresztelt tortája nyerte el a címet. Az ország cukormentes tortája 2021-ben Füredi Krisztián alkotása, a Beszterce Rózsája lett. Ezeket a finomságokat most bárki megkóstolhatja augusztus 20-22. között a Várkert Bazárnál a Magyar Ízek Utcájában is.

Az idei Magyarország Tortáját 950 forintér ízlelhetjük meg, amit egyébként a Habcsók Cukrászda pirított napraforgómag, vilmoskörte, méz és csokoládé hozzáadásával alkotott meg Napraforgó névre keresztelve, valamint Magyarország Cukormentes Tortája, Beszterce rózsája is terítékre kerül Füredi Krisztián cukrászmester jóvoltából a Magyar Ízek Utcájában augusztus 20-22. között a Várkert Bazárnál.

Itt találkozhat először a nagyközönség az idei győztesekkel, továbbá a Vadászati és Természeti Világkiállítás tiszteletére készült Nimród tortával is.

Az alábbi listán egyébként bárki megnézheti, hogy 2021-ben Magyarország Tortáját melyik cukrászdákban lehet kapni településekre lebontva:

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek