Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ideális társ az ünnepi készülődéshez

Az ideális konyhai robotgép kiválasztása nem könnyű feladat, hiszen döntésünk alapvetően meghatározza az ételkészítéssel töltött időt. A Sencor STM 6350 multifunkciós konyhai robotgép tökéletes társ lehet az ünnepi készülődésben. A készüléket nem véletlenül hívják „Kitchen championnak”, vagyis a konyha bajnokának. Ez, a nagy teljesítményű motorral ellátott konyhai robotgép kiválóan darál húst, aprít, szeletel, őröl és kever, de dagasztásban is a maximumot nyújtja. De vajon mi teszi ennyire hatékonnyá?

A fémházas készülék bolygóműves technológiát alkalmaz, ami lehetővé teszi az alapanyagok maradéktalan feldolgozását és ezáltal minden összetevő alapos összekeverését. A bolygórendszerű működés lényege, hogy a keverőszár a saját tengelye és a hajtómű tengelye körül is forog. Ez biztosítja az edény teljes tartalmának összekeverését. A szilikon pengés keverőszárral a hígabb, krémesebb összetevők is 100%-ban összedolgozhatók, mert a szilikon penge a keverőedény falára tapadt hozzávalókat könnyedén el tudja keverni. Az ünnepi sütemények tésztája így csomómentes és kellemesen ropogós lesz.

Az STM 6350 4,5 literes rozsdamentes acéltartállyal rendelkezik, mely akár 1,5 kg tészta elkészítéséhez is elegendő lehet. A forgófejnél elhelyezett intelligens LED-világításnak köszönhetően minden munkafolyamat tökéletes fényviszonyok mellett ellenőrizhető. Egy konyhai robotgép esetén a sebesség minősége kifejezetten hozzájárul a sikeres eredményekhez. A Sencor Smart Power & Energy Technológia ezt a célt hivatott szolgálni. A 1000 W teljesítményű motor intenzitását összességében 8 teljesítmény-fokozattal lehet irányítani.

A Sencor STM 6350 robotgépet számos kiegészítő, köztük húsdaráló, tésztakészítő, dagasztó kar, az A-alakú keverőszár, balón alakú habverő, valamint kávé- és fűszerdaráló teszi igazán sokoldalúvá. De a készülék akkor is segítségünkre lehet, ha egészséges frissítőt szeretnék fogyasztani. 1,5 literes üvegedényében számos ízletes gyümölcs-, illetve zöldségturmix készíthető el.

Az STM 6350 három különleges színben (fehér, zöld és türkiz), hat év motorgaranciával, valamint pénzvisszafizetési garanciával vásárolható meg. További részletek: www.sencor.hu

Ezek is érdekelhetnek

Friss