A sütőt előmelegítjük 180 fokra. A cukrot és a vizet addig melegítjük, míg szép barna színű nem lesz. A kész karamellát a sütőformák aljába szedjük. A tejszínt, tejet, a cukrot és a vaníliát felmelegítjük.
Egy nagy tálba felverjük a tojásokat és lassan hozzáadjuk a tejszínes keveréket. Habverővel keverjük tovább, jó habosra-krémesre, majd amikor elkészült leszűrjük. Kiadagoljuk a kis formákba. A formákat egy tepsibe helyezzük és a tepsit félig felöntjük forró vízzel. Betesszük a sütőbe és 45 perc alatt megsütjük.
Közben párhuzamosan elkészítjük a csokoládés lapot is. A sütőt előmelegítjük. A vajat és a csokit megolvasztjuk. A cukrot a tojássárgájával felverjük. Hozzáadjuk a rumot. A tojásfehérjét habbá verjük és hozzákeverjük a tésztához. A végén hozzátesszük a 3 ek lisztet is. 180 fokon sütjük, lapos tepsiben.
A málnát felmelegítjük, redukáljuk, átszűrjük, pihenni hagyjuk. Kevés redukciót kiveszünk és dekorációs céllal zselé pöttyöket készítünk. Ehhez 1 csomag főzés nélküli zselatin fix-re lesz szükségünk.
A tojásfehérjét kemény habbá verjük, nyomózacskóba töltjük és sütőpapíros tepsire nyomjuk. Megsütjük 95 fokon, kb 20 perc alatt. (mini meringue lesz)
A korall tuile-hoz a hozzávalókat összekeverjük és teflon serpenyőben sütjük.