A sütőt előmelegítjük 200 fokra. Az tészta összetevőit alaposan összegyúrjuk, majd letakarjuk a tésztát, és 20 percig hűtőben pihentetjük.
A tésztát vékonyra nyújtjuk, az egyik felét nagyon vékonyan, alaposan lekenjük tojással, majd ráhajtjuk a tészta másik felét. A tésztát elforgatjuk 90 fokkal, majd megismételjük a 2. pontban foglaltakat. Végül ujjnyi vastagra nyújtjuk a tésztát, és kis - maximum 4 cm átmérőjű - pogácsaszaggatóval kiszúrjuk.
Ismét megkenjük tojással, sózzuk, borsozzuk. 10 perc pihentetés után sütőbe tesszük. Az előmelegített 200 fokos sütőben 20-30 perc alatt készre sütjük a pogácsákat. Addig sütjük őket, amíg mindegyiknek szép világosbarna színe nem lesz.