Ide süss Kitti répatortája

MME MME
60 perc
mester
költséges
8 adag
Hozzávalók
  • sárgarépa
  • liszt
  • porcukor
  • sütőpor
  • tojás
  • vaníliás cukor
  • tej
  • olaj
  • dió
  • citrom
  • fahéj (ízlés szerint)
  • Mascarpone
  • vanília kivonat
  • porcukor
  • kecskesajt
  • füge
  • dió

Elkészítés

  1. A tésztához a sárgarépát megtisztítjuk, megpucoljuk, majd lereszeljük. Hozzáadjuk a többi hozzávalót és elkeverjük.
  2. A tésztát két részre osztjuk és 2 db sütőpapírral bélelt 16cm-es formába öntjük, 160-170 fokon készre sütjük.
  3. A krémhez a mascarponet, a vanília kivonatot és a porcukrot kikeverjük, majd hozzáadjuk a kecskesajtot.
  4. A krémet két részre osztjuk, megkenjük vele az egyik tésztát, a másikat ráhelyezzük, majd a maradék krémet ráhalmozzuk a másik tészta tetejére.
  5. A fügéket félbe, vagy negyedekre vágjuk és a torta tetejére tesszük. Megszórjuk dióval.

IDE SÜSS ÁGI ÉCLAIR FÁNKJAI>>> 

IDE SÜSS! ÁKOS EPRES-KÓKUSZOS TORTÁJA>>> 

A NAGYI LÚDLÁB TORTÁJA IDE SÜSS ÁGITÓL>>> 

Megjegyzés

Fotó és recept: Viasat 3 / Ide süss! - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss