hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ide süss! Dusánka mogyorós brownie-ja

MME MME
40 perc
egyszerű
megfizethető
6 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Glutén
  • Tojás
  • Tej
  • Diófélék

Elkészítés

  1. A csokit vízgőz felett megolvasztjuk és hagyjuk hűlni. A vajat habosra keverjük, majd fokozatosan hozzáadjuk a cukrot, egyenként a tojásokat, végül az olvasztott csokit.
  2. A lisztet átszitáljuk, majd elkeverjük a durvára vágott mogyoróval, és a csokis tojásos masszába forgatjuk. 
  3. A brownie tésztátsütőpapírral bélelt kb 22x24 cm-es tepsibe öntjük, elegyengetjük.
  4. 170 fokra előmelegített sütőben 20-25 perc alatt készre sütjük.
  5. Miközben sül a tészta, a mázhoz elkeverjük a forró tejszínt az apróra vágott csokival, majd a felvágott brownie-t tálaláskor leöntjük vele.

Nézd meg videón, hogyan készíti Becseics Dusánka az egyszerű mogyorós brownie-t!

Ajánljuk:

Megjegyzés

Különleges, de annál finomabb brownie recept, amit nagyon egyszerű elkészíteni. - MME

Ezek is érdekelhetnek