Először elkészítjük a tésztát. A tejet, a vizet, a cukrot, a sót, a vajat feltesszük egy lábosban forralni. Majd hozzáadjuk a lisztet és addig „égetjük” amíg a tészta elválik az edény falától és egynemű tészta lesz. Utána egyesével hozzáadjuk az egész tojásokat és alaposan eldolgozzuk a tésztában őket. Ha elkészült, akkor habzsákba töltjük, egy nagyobb lyukú csillagcsővel és sütőpapíros lemezre nyomjuk őket, kb. 10-12 cm hosszúságúra. A tésztát megspricceljük kevés vízzel és 180 fokos előmelegített sütőben kb. 40 perc alatt készre sütjük.
Elkészítjük az alapkrémeket. A pisztáciás és yuzus krém alapját egyben főzzük le. A tejet feltesszük melegíteni, közben a tojások sárgáját, a cukrot és a keményítőt kikeverjük. Mikor a tej meleg a felét ráöntjük a tojásos keverékre és folyamatosan keverjük. Utána visszaöntjük a maradék tejbe és besűrítjük. Amíg még meleg belekeverjük a vajat. Kettészedjük. Az egyik felébe belekeverjük a pisztácia pasztát és a durvára tört pisztácia nagy részét, a többit eltesszük a díszítésre. A krém másik felébe belekeverjük a Yuzu citrom levét és héját. Hagyjuk kihűlni őket.
Elkészítjük a málnazselét. A málnát feltesszük melegíteni a cukorral és a lime levével. Utána a pektint kikeverjük egy kevés vízzel és hozzáadjuk a felforralt málnavelőhöz. Kiöntjük és hűtőbe tesszük. Elkészítjük a karamellizát mogyorót. A cukrot feltesszük karamellizálni egy kevés vajjal a mogyorót durvára törjük és egy sütőpapírt jól kivajazunk. Ha a karamell kész, beleöntjük a mogyorót, átforgatjuk és a vajazott sütőpapírra öntjuk és hagyjuk dermedni. Ha kész apró darabokra, morzsákra törjük. Az elkészült tésztákat félbevágjuk, habzsák segítségével és csillagcsővel megtöltjük a pisztáciás krémmel majd egy másik zsákkal középre töltjük egy csíkban a málnazselét. A Tészták másik felét megtöltjük a yuzus krémmel, és megszórjuk a karamellizált mogyorós morzsával.
Elkészítjük az icingokat. A málnát átpréseljük, és az így kapott léhez folyamatosan hozzáadagoljuk az átszitált porcukort és jól kikeverjük. Az éclairok tetejét belemártjuk és ráhelyezzük a már betöltött pisztáciás fánkokra. Végül egy kevés durvára tört pisztáciával díszítjük őket. A másik Icinghoz a citromlevet elkeverjük a vízzel, a festékkel és ehhez is hozzáadagoljuk a porcukrot. Belemártjuk a tetőket és az éclairokra helyezzük. A durvára tört karamellizát mogyoróval díszítjük.