Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Hűtőszekrények prémium kivitelben

A modern lakásokban az 1 négyzetméterre jutó elektronikai termékek számának tekintetében a konyháé a vezető szerep. A német Klarstein vállalat prémium hűtőszekrény sorozatai mindig az otthonok középpontjába kerülnek, hiszen fel vannak szerelve mindennel, ami a különféle termékek kiváló minőségű tárolásához szükséges.

Egy ilyen hűtőszekrény megvásárlásakor biztos lehet abban, hogy a készülék sikeresen beleillik a legdivatosabb terekbe, legyen az egy budai villa, lounge bár vagy egy vízparti étterem. A letisztult megjelenés és a márkás részletek mögött rengeteg funkcionalitás rejlik. A kínálatban mind a kisebb konyhához, mind a méretes étkezőhöz megtalálhatja a megfelelő megoldást.

Különféle hűtőszekrények az eltérő igényeknek megfelelően

Az Klarstein online áruházban side-by-side modellek, kombinált hűtők és fagyasztók, beépíthető változatok és egyéb lehetőségek is be vannak mutatva, különféle árakon. Jellemzőjük a több mint egy feladat párhuzamos elvégzésének képessége és az alacsony energiafogyasztás.

A modern hűtőszekrény beszerzésével testre szabhatja a színvilágot, hogy bármilyen belső térnek megfeleljen, a klasszikusnak és az ultramodernnek egyaránt. A webshopban krém, pasztell, szürke, fekete, piros és egyéb színekben kapható modellek találhatóak, egyeseken még érdekes és egyedi feliratok láthatóak. A pop art enteriőrben egy ilyen eszköz nagyon jól mutat majd.

Hűtőszekrény a stílus és a modern megoldások jegyében
 

A méret és a lekerekített vonalak kombinációja visszarepít az 1950-es évekbe. A csúcstechnológia szerelmeseit viszont inkább az innovatív kivitelű hűtőszekrények vonzzák. A Klarstein hűtők néhány modellje két frissességi zónával van ellátva, amelyek különösen alkalmasak a húsoknak és a halaknak, mivel fenntartják a nullával egyenértékű hőmérsékletet és a legjobb tárolási feltételeket biztosítják.

Szinte az összes termék No-Frost rendszerrel van felszerelve, aminek köszönhetően elkerülhető az időigényes kézi leolvasztás. A hűtőszekrény pótolhatatlan társ a modern ember mindennapi életében. Az egyedi formatervezéssel és a változatos színekkel könnyen illeszkedik minden otthon egyedi légkörébe. 

Ezek is érdekelhetnek

Friss