hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Húsvéti szűzérmék

MME MME
2 4.2/5
bonyolult
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A szűzpecsenyét vékony szeletekre vágjuk, és mindkét oldalukat olajon hirtelen megpirítjuk. Egy tepsit vajjal vagy olajjal kikenünk, majd a hússzeleteket belerakjuk. A húsokra egyenként rárakjuk a szeletekre vágott gombát és a felaprított sonkát. Ezután sóval, borssal és oregánóval fűszerezzük és végül reszelt sajttal a tetejüket meghintjük. A tepsit alufóliával letekarjuk és a sütőbe tesszük. Kb. 1/2 óra múlva a fóliát eltávolítjuk és még 10 percikg közepes lángon sütjük. Köretként párolt zöldséget vagy sült burgonyát ajánlok.

Megjegyzés

Kostoljátok meg! A családom és a barátaim szerint finom. Hidegen is kitűnő. Hidegtálakhoz is ajánlom. - MME

Ezek is érdekelhetnek