Elkészítés: A csirkemellet szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk szárnyas fűszerkeverékkel, és kevés olajon elősütjük.
A burgonyát megtisztítjuk, karikákra vágjuk és megsütjük. A hagymákat megpucoljuk és felkarikázzuk. A tojásokat megfőzzük. A sajtot lereszeljük.
Egy tepsi aljára /24x30 m-es/ szórtam az apró kockákra vágott bacont. Ráterítettem a burgonya felét, betakartam az elősütött csirkemellszeletekkel. Erre került a szeletelt sonka, a karikákra vágott főtt tojás, a háromféle hagyma, majd a burgonya másik fele.
Az egészet lekentem a tejföllel, megszórtam reszelt sajttal, és előmelegített sütőben 30-35 perc alatt szép pirosra sütöttem. Friss salátával, savanyúsággal tálaltam. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre