Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Játssz és nyerj a Mindmegette húsvéti nyereményjátékával!

default user icon
MME
Indul a Mindmegette.hu húsvéti nyereményjátéka! Nincs más dolgod, mint naponta válaszolni 1 kérdésre és bezsebelni a napi 4 db ajándékcsomag egyikét vagy a végén megnyerni a fődíjat, egy Sencor elektromos kuktát.

Játssz velünk március 18. és március 30. között, és legyél Te is a szerencsések között, akik megnyerik a napi 4 darab Mindmegette ajándékcsomag egyikét, vagy a játék végén a fődíjat, egy Sencor elektromos kuktát.

A játék nagyon egyszerű. Minden nap felteszünk egy kérdést három válaszlehetőséggel, amiből ki kell választani a helyes megoldást. Minden kérdéshez természetesen segítséget is adunk.

A napi kérdést helyesen megválaszolók közül másnap 4 nyertest sorsolunk, akik Mindmegette ajándékcsomagot nyernek. Minden ajándékcsomag egy plédet, egy hűtőtáskát és egy receptkártya-gyűjteményt tartalmaz. 

Egy kérdésre minden nap csak egy helyes választ küldhetsz el, azonban aki minden nap velünk tart a játék ideje alatt, az növeli az esélyét arra, hogy övé legyen a fődíj, egy Sencor elektromos kukta, melyet a játék végén, az összes beérkezett helyes válaszadó között sorsolunk ki.

Fontos tudni, hogy a játékban csak úgy tudsz részt venni, ha regisztrálsz a Mindmegette oldalára, vagy ha már ezt korábban megtetted, akkor belépett felhasználóként használod oldalunkat.

A játékhoz sok sikert kívánuk!

JÁTSZOM! 

Íme a nyertesek listája! 

Ezek is érdekelhetnek

Friss