Elkészítés: Az egész tojásokat egy keverőtálba tesszük, hozzáadjuk a cukrot, a vanília-aromát és egy csipet sót. Ezután robotgéppel jó habosra keverjük. Ha már jó habos, óvatosan fakanállal belekeverjük a kókuszreszeléket.
Egy tepsit kibélelünk sütőpapírral, majd teáskanállal kicsit távolabb egymástól halmokat teszünk rá, ezután mindegyik tetejébe belenyomunk 1-1 zselés cukrot.
Előmelegített sütőben, 170 fokon 15-20 perc alatt készre sütjük. A sütőből kivéve kicsit hűlni hagyjuk a tepsiben, majd rácsra szedjük és teljesen kihűtjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre