Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Húsvéti készülődés? Segít az ALDI!

default user icon
(x)
Közeledik a húsvét, ideje nekiállni az ünnepi készülődésnek! Kezdhetjük egy alapos nagytakarítással, a téli holmik, ruhák elpakolásával, majd friss, tavaszi színekkel és az ünnepre jellemző díszekkel dekorálhatjuk a lakást és a kertet. Az ajándékok, a húsvéti sonka és az édességek beszerzésében pedig nyugodtan hagyatkozzunk az ALDI-ra!

Közeledik a húsvét, a kereszténység egyik legnagyobb ünnepe, egyúttal a tavasz érkezésének köszöntése. Mindez lehetőség a megújulásra, a téli fásultság kisöprésére és új energiák begyűjtésére. Közismert, hogy a húsvét mozgóünnep, vagyis nem dátumhoz kötődik, hanem a tavaszi napéjegyenlőség utáni első holdtöltét követő vasárnapra esik, ami a naptárban március 22. és április 25. közé eshet.

Miért piros a tojás?

Az ünnephez tartozó egyik fontos szimbólum a festett, általában piros színű tojás, ami az új életet, a piros szín pedig Jézus vérét, illetve a védő erőt szimbolizálja. Húsvét hétfőhöz a locsolkodás társul, amely a víztisztító erejébe vetett hitre vezethető vissza, de egyes elképzelések szerint növeli a termékenységet is, a locsoló fiúk és férfiak piros tojást kaptak jutalmul.

itt a segítség!

Az ünnepi felkészülésben kíván segíteni az ALDI: az áruházlánc országszerte immár 119 üzletében várja a vásárlókat, ahol rendezett körülmények között, egyszerűen és gyorsan szerezhetjük be a húsvéti készülődéshez szükséges díszeket, kellékeket, a szeretteinknek szánt meglepetéseket és természetesen édességből és sonkából is gazdag kínálat vár minket. A diszkontlánc a tavaszi mozgás megkezdéséhez is számos terméket kínál, így a legkisebbeknek szánt triciklitől a rolleren át a görkorcsolyáig és gördeszkáig számos termék kapható. Ha az időjárás nem kegyes hozzánk, akkor számos játék közül választhatunk a tartalmas benti
időtöltéshez: a kreatív tojásfestékkel, tojásmatricával és díszítő szalaggal színpompás, egyedi mintás tojásokat készíthetünk, a húsvéti kifestők mellett pedig varázsfilctoll, puzzle, pecsétnyomó készlet is elérhető. 

Itt olvass tovább az ALDI kínálatáról!>>> 

Ezek is érdekelhetnek