Mindmegette.hu
Ajánljuk még:
Kinyomtatom
Elküldöm
Mentés
Értékelem
Lisztkisokos Szabival: Minden, amit a búzalisztekről tudni kell
Titkos üzenetet rejtett Fülöp koszorúja: így köszönt el szerelmétől Erzsébet királynő
„Azt éreztem, megcsonkítottak, és kidobtak az utcára” – Rossz fogorvos, gyanútlan páciens
Álkérdésekkel gyűjthet adatokat a baloldali kampánylap
Alilovic-parádé Tatabányán, megsérült egyik legjobbja a MOL-PICK Szegednek
Esős vasárnap
Vasárnapi sportműsor: NB I, topligák, Formula–1 és MotoGP
Elektromos hibát észleltek a Boeing gépeken
Ezt érdemes kipróbálni! Generációkon átívelő spárgakrémleves recept Házisáfránytól
Itt a megfejtés a macskák két legfurcsább szokására
Tíz dolog, amiért kicsiként megőrültünk, mára viszont teljesen kiment a divatból
Brutálisan drága luxusautót állítottak meg a rendőrök Csanádpalotánál
Recept
MME
Cikk
Déri Szilvia, Házisáfrány
Az én megboldogult nagymamám nem szeretett főzni, nem is volt túl bőséges a repertoárja, de az tény, hogy volt néhány dolog, amit még így is remekül csinált. Ilyen volt a spárgakrémlevese is.
Szponzorált tartalom
Van, akinél már gyerekkorban, és van, akinél csak felnőttként jelentkeznek először a gluténérzékenység tünetei. A diagnosztizálása nem egyszerű, de ha feltárják, helyes táplálkozással szerencsére megelőzhetőek a komolyabb problémák. Sok tévhit terjeng a gluténmentes étkezésről, most azonban összegyűjtöttük, melyeknek nem szabad bedőlni.
Recept válogatás
Az ébredő erdő, az erőre kapó tavasz illatával megjelent végre a tavasz első hírnöke: a medvehagyma, amely friss, zamatos ízt hoz a hosszú tél után. Őt követi a többi tavaszi frissességet hozó zöldség: újhagyma, spenót, sóska és a zsenge tök, amelyekkel új ízeket, a tavasz frissességét hozzák az asztalunkra. Ehhez mutatunk több mint száz bevált receptet!
A krémes mindenki szereti - ráadsául ha a tölteléket megspékeljük némi fahájas almával, a tetejét pedig bevonjuk egy leheletvékony, roppanós csokiréteggel, akkor még az is kétszer vesz belőle, aki egyéként nem kifejezett rajongója a vaníliakrémes süteményeknek.
Itt megtaláljátok a havonta megjelenő Fanny Konyha magazin legjobb receptjeit, és az újságban található receptekhez készült videókat!
Votisky András
Unod minden vasárnap a hagyományos rántott húst sütögetni? Próbálj ki valami mást! Sorozatunkban hétről hétre olyan fogásokat gyűjtünk össze nektek, melyekkel nem vallotok szégyent a hétvégén akár a családra, akár egy nagyobb vendégseregre főztök! A receptek között a szárnyas-, a marha-, hal- és a sertéshúskedvelők is megtalálják a kedvencüket, de a tésztaimádók és a vegetáriánusok találnak köztük kedvükre valót!
A hétvégék fénypontja az illatos és friss házi süti. A legfinomabbakat gyűjtöttük össze!
SÁNDOR ADRIENN
Török Zsuzsa
A ráérős vasárnapi ebédek fénypontját jelentő hagyományos húsleves marhából az igazi. Nem hiányozhat belőle a velős csont, a sok zöldség és a tészta, továbbá legalább ennyire fontos, hogy elegendő időt szánj az elkészítésére.