Ettől a hozzávalótól lesz különleges a húsvéti sonkatekercs

A hidegtálak kötelező eleme a sonkatekercs, amelyet általában torma-, sajt- vagy tojáskrémmel töltenek meg. Húsvétkor gyakran készítik, hiszen már a vendégek érkezése előtti napon, de az utolsó pillanatban is összeállítható, ráadásul friss kenyérrel, kaláccsal fogyasztva nagyon laktató.
Ha szeretnéd most egy picit más, különleges töltelékkel megtölteni a sonkát, próbáld ki a Vidék íze magazin receptjét, amelyben a juhtúrós-zöldséges alapkrém marhanyelvtől lesz még ínycsiklandóbb.
A szeletelt főtt sonka, a tormakrémes tekercs és a kaszinótojás és a sonkatekercs mellé remekül illenek a különféle majonézes saláták. A hidegtálban az a legjobb, hogy szabadon variálható: akár klasszikus, akár modern elemekből áll, a húsvéti asztal dísze lehet. Ráadásul előre elkészíthető, így az ünnep napján már csak a tálalás marad hátra.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.