Az 5 legfinomabb reggeli húsvétra: sonkával, tojással és kaláccsal

Milyen jól esik húsvétkor a foszlós kalács mellé füstölt sonkát falatozni, amit egy kis csípős házi tormával tehetsz még különlegesebbé. Ha pedig egy komplett hidegtállal szeretnéd meglepni a családot, akkor arra készíthetsz kaszinótojást, sonkatekercset, franciasalátát, de tehetsz rá szeletelt sült húst, friss zöldségeket és különféle sajtokat is. Egy ilyen szép, színes fogásnak ugyan ki tudna ellenállni?
Készítsd el te is bátran valamelyik húsvéti reggelit! Ha pedig van egy saját, bevált recepted, akkor mutasd meg nekünk a Főzzünk együtt a Mindmegettével Facebook-csoportban!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.