Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Hústorta III.

MME MME
60 perc
mester
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A húst vékony szeletekre vágjuk, a zsírban és 2 dl vízben félig megpároljuk, majd a megtisztított hagymát egészben a hús mellé téve az egészet puhára pároljuk.

A tejbe áztatott zsemléket jól összedolgozzuk a májassal, a hússal párolt hagymával, az ételízesítővel, sóval, borssal és az apróra vágott petrezselyem zöldjével.

Egy zsírral kikent jénaiba lerakunk egy sor hússzeletet, ráhalmozzuk a tölteléket, majd betakarjuk a megmaradt hússzeletekkel, végül meglocsoljuk tejfölös szafttal.

Sütés után sajttal is megszórhatjuk. Melegen és hidegen is finom.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss