Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Hústekercs sonkával, sajttal és csirkemájjal

60 perc
bonyolult
megfizethető

Elkészítés

Elkészítés: A hússzeleteket kiklopfoljuk, besózzuk és megszórjuk őrölt borssal. Ezután mindegyik húsra teszünk 1 szelet sonkát, arra 1 szelet füstölt sajtot, majd ráhelyezzük a csirkemájat, felgöngyöljük, hústűvel, vagy fogpiszkálóval átszúrjuk, hogy sütés közben ne nyíljon szét.

Egy tepsit kikenünk margarinnal, majd egymás mellé helyezzük benne a hústekercseket. Megszórjuk ízlés szerinti fűszerekkel, aláöntünk tejszínt, és alufóliával lefedjük. Előmelegített sütőben, közepes lángon kb. 1 órán át pároljk. Végül a fóliát levéve szép pirosra sütjük.

Megjegyzés

Én kukoricás rizzsel tálaltam, de a krumpli is illik hozzá. Kiadós és laktató. - kgizike

Ezek is érdekelhetnek

Friss