Elkészítés: A hússzeleteket lángos nagyságúra kiverem, sózom. A marhahúsokat kiterítem, befedem a forrázott, leszűrt és kinyomkodott, kis sóval és fokhagymával ízesített spenótlevéllel, majd a pulykahúst a spenótra terítem. A réteges húst feltekerem, és 1-1,5 cm vastag
szeletekre felvágom. Olajban kisütöm.
Ha megsült, kiveszem az edényből, a visszamaradt lébe teszem a vajat, hozzákeverem a tejszínt, kevés sót, majd ha sűrűsödik, belekeverem a felaprított snidlinget, és lehúzom a tűzről.
Közben a kukoricalepényhez a darát sós vízben sűrűre főzöm, majd belekeverem a tojást, lepénykéket formázok a masszából, és olajban kisütöm.
A hústekercseket kukoricalepénnyel és a tejszínes mártással tálalom, ízlés szerint zöldköret is adható hozzá.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre