Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Hússzeletek krumplibundában

MME MME
11 5/5
60 perc
mester
átlagos
4 adag

Elkészítés

  1. A krumplit kockára vágjuk, és sós vízben puhára főzzük. Majd leszűrjük, jól összetörjük, hogy krémszerű legyen. Ezután hagyjuk teljesen kihűlni.
  2. A húst kiklopfoljuk, kicsit besózzuk, állni hagyjuk. A kihűlt krumplit ízlés szerint fűszerezzük, majd a tojásokat hozááadjuk, és jól elkeverjük.
  3. Ezután a húst lisztbe forgatjuk, majd a krumplis masszába mártjuk, és bő, forró olajban, kis lángon kisütjük. Fedő alatt sütjük addig, ameddig az alsó fele szép színt kap, majd átfordítjuk, és már nem kell lefedni, így sütjük készre.

FORDÍTOTT RÁNTOTT HÚS >>> 

RÁNTOTT HÚS MOZZARELLÁVAL SÜTVE>>> 

SAJTTAL TÖLTÖTT RÁNTOTT CSIRKEMELL>>> 

Megjegyzés

Én párolt karfiolt ettem hozzá, mert nagyon laktató a bunda miatt, de bármilyen párolt zöldséggel finom. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss