Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Húspástétom maradék sült csirkéből

MME MME
20 perc
egyszerű
átlagos
5 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Tojás
  • Tej
  • Mustár

Elkészítés

  1. A maradék sült csirkét vékony csíkokra szeleteljük, és az aprítóba, vagy, ha botmixerrel dolgozunk majd, egy tálba tesszük.
  2. Beletesszük a mustárt, a majonézt, a szobahőmérsékletű vajat, az olívaolajat és a tisztított fokhagymagerezdeket, majd az aprítóban vagy egy botmixerrel krémesre pépesítjük.
  3. Ha túl sűrűnek ítéljük a krémet, tehetünk bele egy egy kevés tejfölt is. 
  4. Kenyérszeleteket pirítunk, és vékonyra karikázott újhagymát kínálunk hozzá.

Nézd meg videón, hogyan készül a húspástétom maradék sült csirkéből!

Ezek is érdekelhetnek