A csirkecombokat megmossuk, szárazra töröljük, és a csontok mentén bevágjuk kissé a húst. A brokkolit megmossuk, rózsáira bontjuk. Az előkészített alapanyagokat egy kisebb tepsibe tesszük, sózzuk, borsozzuk, meglocsoljuk az olajjal. 200 fokra előmelegített sütőben kb. 30 percig sütjük.
A tésztát forrásban lévő sós vízben kifőzzüka csomagoláson megadott utasítás szerint. Ezután leszűrjük, és lecsepegtetjük. A tejszínt felforraljuk egy kevés sóval és borssal, valamint a meghámozott és összezúzott fokhagymával is. Végül hozzákeverjük a reszelt sajtot is.
A kifőtt tésztát tűzálló tálba terítjük. Elrendezzük rajta a brokkolirózsákat és a falatnyi darabokra tépkedett csirkehúst. Az egészet meglocsoljuk a sajtos tejszínnel, majd 200 fokon kb. 30 perc alatt készre sütjük.