Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Húsos táska II.

MME MME
90 perc
rafinált
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A tészta hozzávalóit összekeverjük, jól kidolgozzuk, és gyorskelesztőben kétszeresére kelesztjük.

Közben a töltelékhez a húst, az apróra vágott vöröshagymát, a zúzott fokhagymát, az áztatott zsemlét, a tojásokat és a fűszereket jól összedolgozzuk.

A megkelt tésztát kinyújtjuk, négyzetekre vágjuk, és a töltelékből halmokat teszünk mindegyik
közepébe.

Tetejüket összefogjuk, fejjel lefelé forró olajban, fedő alatt kezdjük sütni. A másik oldalukat is megsütjük, és melegen tálaljuk.

Kínálhatunk hozzá ketchupot, esetleg citromlét.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss