A tortilla hozzávalóit egy tálban összekeverjük, és teflonos, vagy kerámia bevonatú serpenyőben 6-8 lapocskát sütünk belőle, úgy mint ha palacsintát sütnénk. Én nem használok a sütéshez zsiradékot. A kész lapokat egy tányérra helyezzük, és egy másik tányérral lefedjük.
A kókuszzsíron feltesszük a karikára vágott újhagymát és a felkockázott húst pirítani. A paprikát és a cukkínit is felkockázzuk, majd az olíva olajjal összekeverjük és félre tesszük. Amikor a hús minden oldala már matt, sózzuk és hozzá adjuk a fűszert. Közepes lángon tovább pirítjuk. Amikor már majdnem teljesen puha a hús, hozzáadjuk az olajban pihenő zöldségeket és egy fedő alatt, alacsonyabb lángon párolni kezdjük.
Tálalásnál a még a serpenyőben sistergő húst a tortilla lapok mellé tesszük az asztalon.
Készíthetünk hozzá házi majonézt, vagy kókuszjoghurtból fokhagymás öntetet. Szeletelhetünk mellé avokádót is.