Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Húsos spenót (Lehme biszbanah)

MME MME
2 4.5/5
30 perc
egyszerű
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítése: A megmosottspenótot szárastól főzzük néhány percig. Vigyázzunk, hogy friss zöld színét ne veszítse el. Szűrjük le. A felforrósított olívaolajon pirítsuk meg a darált húst, adjuk hozzá a fűszereket, a zúzott fokhagymát, végül a spenótleveleket. Egy-két percig forraljuk össze, majd citromlével meglocsolva tálaljuk. Rizzsel kínáljuk.

Megjegyzés

Ajánlat: ha kevés joghurtot is teszünk az asztalra, ki-ki ízlése szerint tehet belőle a húsos spenótra. Finom, friss ízt ad. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss