Elkészítés: A zöldségeket lereszelem, és kevés vajon megpirítom. Hozzáadom a darált húst, a fűszerekkel és a sóval ízesítem. 5 percig együtt pirítom, majd hozzákeverem a paradicsomot, illetve a pürét. Felöntöm a vörösborral és annyi vízzel, hogy mártás sürűségű legyen, majd összeforralom.
Sós vízben kifőzöm a spagettit.
Egy mély tűzálló tálat vajjal kikenek, beleterítek egy sor spagettit, rásimítok egy réteg fűszeres ragut, megszórom sajttal. Ismét tészta következik, és addig rétegezem, amíg a hozzávalókból tart.
A tetejét sajttal megszórom, és 15-20 percig forró sütőben pirítom.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre