Elkészítés: A burgonyákat megtisztítjuk, és hordó formájúra megfaragjuk. Hosszában félbevágjuk, olajban átsütjük, azután a belsejét kiskanállal kivájjuk.
Kivajazott tepsibe rakjuk a kivájt burgonyákat, befűszerezzük sóval és borssal.
A darált sertéshúst összekeverjük a tejben áztatott szójaliszttel, hozzáadjuk az olajon pirított hagymát és petrezselymet, a tojásokat és a kivájt burgonya belsejét. Fűszerezzük sóval, borssal és szerecsendióval.
Nyári hónapokban rakhatunk rá szeletelt
zöldpaprikát és paradicsomkarikákat. Megszórjuk reszelt sajttal, azután közepes hőmérsékletű sütőben készre sütjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre