Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Húsos-sajtos töltött burgonya

MME MME
60 perc
mester
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A burgonyákat megtisztítjuk, és hordó formájúra megfaragjuk. Hosszában félbevágjuk, olajban átsütjük, azután a belsejét kiskanállal kivájjuk.

Kivajazott tepsibe rakjuk a kivájt burgonyákat, befűszerezzük sóval és borssal.

A darált sertéshúst összekeverjük a tejben áztatott szójaliszttel, hozzáadjuk az olajon pirított hagymát és petrezselymet, a tojásokat és a kivájt burgonya belsejét. Fűszerezzük sóval, borssal és szerecsendióval.

Nyári hónapokban rakhatunk rá szeletelt
zöldpaprikát és paradicsomkarikákat. Megszórjuk reszelt sajttal, azután közepes hőmérsékletű sütőben készre sütjük.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss